ОВЕН
День подарує вам море енергії, ви будете з легкістю долати перешкоди і досягати відмінного результату в своїх справах. Але варто побоюватися заздрісників в своєму оточенні.


ТЕЛЕЦЬ
Відмінний день для будь-яких рішень, пов'язаних з сім'єю і відносинами - укладення шлюбу, планування і зачаття дитини, знайомства з родичами другої половинки. Не рекомендується робота з рослинами і екстремальні види спорту.


БЛИЗНЮКИ
У неділю 2 серпня будьте особливо уважними до свого здоров'я, корисний плановий візит до лікаря. Також вітаються різні масажі, релаксаційні техніки, заняття фітнесом, будь-яка фізична активність. Шкідливих звичок слід уникати.

РАК
День гарний для спілкування, для зав'язування і зміцнення романтичних, ділових і сімейних зв'язків. Ваше чарівність сьогодні вам допоможе. Слід побоюватися переїдання і будь-яких інших зловживань - в цей день вони можуть позначитися на здоров'ї особливо негативно.


ЛЕВ
Краще уславитися вискочкою, ніж загубитися в натовпі і не бути поміченим, коли у вас стільки геніальних ідей. Скромність прикрашає, але сьогодні той день, коли дозволено таку прикрасу залишити вдома. Для любові день несприятливий - якщо у вас призначено побачення, краще перенесіть його на завтра.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


ДІВА
Не слід стукати в закриті двері і намагатися добитися уваги і схвалення байдужих до вас людей. Краще зосередьтеся на тих, кому ви дороги. У цей день зірки мають у своєму розпорядженні до кар'єрного росту, ділових переговорів, підвищенню вашої кваліфікації.


ТЕРЕЗИ
Енергія вашого знака сьогодні динамічна, не можна дозволяти їй застоюватися. Більше рухайтеся, переміщайтеся, спілкуйтеся, приймайте важливі рішення і міняйте "декорації" навколо. Чим більш насиченим пройде ваш день, тим краще ви будете себе почувати.


СКОРПІОН
Вас може здолати бажання помсти. Та ще немов сама доля підкине вам можливість задати доброго прочухана тому, хто образив вас раніше. Але пам'ятайте, що насильство - це не вихід. Краще перенаправьте свій запал в творчість або агресивну спортивну тренування. Напишіть гнівну поему або розбийте тарілку, але знайдіть безпечний вихід для своїх почуттів.


СТРІЛЕЦЬ
Якщо ви сьогодні захочете проявити гиперопеку по відношенню до кого-небудь, швидше за все вас грубо обірвуть. Не ображайтеся, а тільки зробіть висновки - не всі і не завжди потребують вашої допомоги і раді, і це нормально. Астрологи також говорять, що день сприятливий для побачень і весіль.


КОЗЕРІГ
Емоції будуть рулити замість розуму, намагайтеся тримати себе в руках. Не варто реагувати на зовнішні подразники, збережіть благодушний настрій! Можливо, вам доведеться зіткнутися з неприємним невідповідністю очікуваного і дійсного.


ВОДОЛІЙ
Наведіть порядок у своєму житті, почніть з прибирання на робочому месте.Виделіте хоча б кілька годин на творчу роботу і пошук нових ідей. Присвятіть неділю процедурам, створеним для очищення організму.


РИБИ

Ви заслужили відпочинок, пора зробити перерву в роботі хоча б на кілька днів. про всім довіряйте собі, своєму смаку, інтуїції і життєвого досвіду. Навколишні нічим не помогут.Прідется попрацювати психологом, багато людей будуть жадати вашої поради!