Президент України Володимир Зеленський в неділю, 2 серпня, привітав воїнів і ветеранів з Днем Повітряних сил Збройних сил України. Свято відзначають щорічно у першу неділю серпня. Президент звернувся до військових зі словами подяки, а також запропонував українцям у цей день поглянути на небо і поплескати в долоні.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Facebook.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Facebook
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Facebook

"Вітаю шановних воїнів і ветеранів з Днем Повітряних сил Збройних сил України! Національні Повітряні сили незалежної України надійно захищають спокій наших громадян з 1992 року, продовжуючи славну історію української авіації. Наша легенда - Іван Микитович Кожедуб - найрезультативніший льотчик-винищувач в авіації союзників часів Другої світової війни. Спасибі за те, що ви гідно продовжуєте традиції Повітряних сил. Ваші наполегливість та самовідданість під час війни у Донбасі стали опорою Збройних сил України. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. Ви продовжуєте нас захищати, ставши для України янголами-охоронцями на небі. А значить тут, на землі, ми не маємо права вас підвести. Пропоную сьогодні кожному українцю поглянути на небо і подякувати нашим героям, поплескавши в долоні. В дитинстві багато хто з нас мріяв стати льотчиками. Бути льотчиком - це щодня з гідністю виконувати важливі і відповідальні завдання. Бути льотчиком - це день і ніч захищати повітряні кордони нашої держави. Бути льотчиком - це бути гордістю нації. Без українського неба не буде миру і перемоги на українській землі! Слава Повітряним силам Збройних сил України! Слава Україні!", - заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що перший президент України Леонід Кравчук в прямій трансляції ток-шоу Ольги Скабєєвої, яке відоме своїм пропагандистським настроєм, озвучив своє бачення пошуку миру на сході країни. Про це Кравчук, який став главою української делегації в Тристоронньій контактній групі, повідомив українським журналістам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальне "бомбардування" Зеленського скасовується: що насправді сказав президент.

Як повідомляв Знай.uа українці святкуватимуть Курбан-байрам і Песах: з легкої руки Зеленського з'явиться шість нових державних свят.

Знай.uа писав, Юрій Бутусов: Чому Зеленський обідав з сигаретним схемщиком Кауфманом?