Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано більше 72 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Карантин в Україні, скріншот відео
Карантин в Україні, скріншот відео

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 2 серпня, в країні кількість заражених швидко перевалила за 72 тисячі. Зафіксовано 16 нових летальних випадків і ще 235 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу знову виявили більше тисячі нових інфікованих.

"02 серпня (станом на 9:00) в Україні 72 168 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1725 летальних, 39 543 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 1112 нових випадків. Загалом проведено 1 058 483 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 235 пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Львівська та Рівненська.

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 125 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 02 серпня 2020 року до Центру надійшло 1163 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 125 239 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українцям пропонують схеми для виїзду до ЄС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каталонія посилює карантин у зв'язку з погіршенням епідеміологічної обстановки.

Також "Знай.ua" писав, хто повинен забезпечувати школи масками й антисептиками.