Читачі блогу лікаря Євгенія Комаровського зацікавлені питанням про життя в період пандемії, адже фахівці ж не приймають. Користувачам медпрацівники радять телефонувати сімейним лікарям, коли у них з'явилися проблеми зі здоров'ям.

Доктор Комаровський відповів питанням на питання, що цікавить читачів, “можна поставити правильний діагноз під час телефонної консультації?”. Він повідомив: "Що ж ми згадали про якість лікарів, про відсутність медицини, коли ось така ситуація склалася? А коли ви йшли на вибори, що вам розповідали про медицину?”.

Комаровський, фото Instagram
Комаровський, фото Instagram

Раніше ніхто не цікавився щодо необхідних вакцин дітям, обладнання в інфекційних відділеннях. Він зазначив, що при виконанні державою основних своїх функцій, в кожному будинку знаходилася б брошура з докладною інформацією про поведінку при підозрі на гостре респіраторне захворювання. Так, користувачі би дізналися, де можна пройти безкоштовне медичне обстеження. І в кінці своєї промови підсумував, що крім подібних роз'яснень у нього є справи важливіші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як вибрати правильний зволожувач для квартири, і яка вологість повітря повинна бути в приміщенні.

Як повідомляв "Знай.uа", Комаровський описав близьке майбутнє людства — перенесуть інфаркти та інсульти і залишаться з інвалідністю.

Знай.uа писав, що Комаровський розповів про лікування забиття від удару або падіння — як рятуватися і чого не можна робити. Головна особливість удару полягає в тому, що немає видимого порушення цілісності шкіри. Вони зазвичай виникають при ударах і падіннях.