В Україні понеділок, 3 серпня, прогнозують без опадів, місцями короткочасні дощі, місцями грози, температура - від 8° вночі до 30° вдень. Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

"Прогноз погоди на 2-4 серпня. Без опадів, лише завтра вдень у східних та північно-східних областях, у вівторок в Карпатах та Прикарпатті короткочасні дощі, місцями грози", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-15°, на півдні до 18°; вдень 21-27°, 4 серпня 25-30°.

"1 серпня о 9 годині температура води в Чорному та Азовському морях становила 23-26°; в Дніпрі в межах Києва 22°", - резюмували синоптики.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, температура повітря вдень коливатиметься в комфортних межах, +22+28 градусів. У Києві завтра - чудовий синоптичний день. Без опадів та +24+26 градусів.

Понеділок в Україні буде - канхветка! Антициклон на імя Claws організує красиву суху, переважно сонячну, погоду. Карта...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 2 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ, який супроводжувався градом, що побив весь урожай місцевим жителям.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також Знай.ua писав, Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град