Контрабанда наркотиків існує з самого моменту появи цих речовин. Особливо прославився на цьому поприщі Пабло Ескобар, який примудрявся відправляти наркотичні речовини в США за допомогою підводних човнів і батискафів тоннами. Сучасні контрабандисти не менш винахідливі, однак іноді трапляються одночасно неприємні і комічні випадки. Зокрема, в Австралії стався дивний епізод.

По дорозі до Австралії розбився літак. Точка вильоту не називається. Відомо лише, що літак був серйозно перевантажений. Ймовірно, причиною аварії стала наявність на борту 500 кілограм кокаїну. Цей вантаж оцінюється приблизно в 57 млн ​​американських доларів.

Завдяки цьому краху, австралійської поліції вдалося вийти на "замовників" рейсу. Правоохоронці виявили великий картель, який працював на території Мельбурна.

Поліцейські повідомили, що причиною аварії якраз стала перевантаженість літака. Завдяки жадібності картелю, його вдалося виявити і затримати кількох причетних осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, що у зоні ООС виявили промислову плантацію конопель.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Чернівцями виявили плантацію забороненої рослини.

Також "Знай.ua" писав, що під Кропивницьким копи виявили теплиці з посівами конопель.