Українська актриса Ірма Вітовська-Ванца висловила свою думку про те, як українцям здолати - зневіру в себе та комплекс меньшовартості. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

Артистка закликала не тягнути цю травму в майбутнє, відродитися і вийти з амнезії і стати прикладом для інших народів.

"Коли Ти відчуваєш себе в резервації ... Якби батьки говорили від народження з дитиною українською , то і світ не бачив би наш покруч((( Лінь та звичка ... найбільше вони гальмують .. і цей тягар ще довго нести у майбутнє((( Дякую , Мар‘яно, за цей пост. Наш фільм. Мої думки тихі / My Thoughts Are Silent буде на HBO і це доказ, що все ми можемо і вміємо .. Одне не можемо здолати - зневіру в себе та комплекс меньшовартості(( постколоніальний синдром ((( І вивчити мову .. от всі вивчаємо куди не візьми ... до сліз шкода мені цю мову .. що прийма в своїй хаті(((((", - написала Ірма.

В коментарях українці підтримали Ірму і відзначили, що в Україні має бути українська мова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"У нас немає гарно знятого відео концерта з х. Верьовки! Немає якісного відео з колективом Вірського! Ті відео, що є допотопної якості... Подивиться які якісні концертні відео Кубанського хору!", "В мене дуже схожі думки", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома ведуча підтримала "оголений марафон" і роздяглася на камеру: "Розкішна".

Як повідомляв Знай. ua, франківчанка Ірма Вітовська зіграє матусю-гангстера, буде небезпечно.

Також Знай. ua писав, що актриса Ірма Вітовська підкорила українців ніжністю та чуттєвістю.