Мешканець Нідерландів розкрив секрет, як йому вдається виглядати на 20 років молодше свого справжнього віку. Про це пише видання Unilad.

Читайте Знай в Google News!

Жодних плачтичних операцій - лише правильне мислення і спосіб життя.

"Я просто старий, який ходить в тренажерний зал", - каже чоловік, а також не їсть цукор, консервовану і смажену їжу, не курить і не вживає наркотики.

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Едсон Брандао (Edson Brandão) ніколи не вдавався до пластичної хірургії і вважає секретом своєї "вічної молодості" правильне харчування, догляд за шкірою і позитивне мислення.

"Людей часто шокує, коли вони дізнаються, що мені 53 роки, - каже він. - Вони всі думають, що мені 25. Зараз я відчуваю себе не гірше, ніж коли мені не було й 30, - стверджує він. - Я відчуваю ту ж енергію, що і раніше. Чесно кажучи, так добре я себе ніколи не відчував".

Чоловік щодня відвідує силові тренування, не їсть цукор, консервовану і смажену їжу, не курить і не вживає наркотики.

Словом, веде здоровий спосіб життя і правильно харчується - ось і все - жодних еліксирів молодості і чудодійних препаратів, лише сила волі і стійке бажання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав розкриті секрети краси "королева Голлівуду" Елізабет Тейлор не тільки приваблива зовнішність.