Мешканець Нідерландів розкрив секрет, як йому вдається виглядати на 20 років молодше свого справжнього віку. Про це пише видання Unilad.

Читайте Знай в Google News!

Жодних плачтичних операцій - лише правильне мислення і спосіб життя.

"Я просто старий, який ходить в тренажерний зал", - каже чоловік, а також не їсть цукор, консервовану і смажену їжу, не курить і не вживає наркотики.

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Популярні новини зараз
Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Едсон Брандао, фото Instagram
Едсон Брандао, фото Instagram

Едсон Брандао (Edson Brandão) ніколи не вдавався до пластичної хірургії і вважає секретом своєї "вічної молодості" правильне харчування, догляд за шкірою і позитивне мислення.

"Людей часто шокує, коли вони дізнаються, що мені 53 роки, - каже він. - Вони всі думають, що мені 25. Зараз я відчуваю себе не гірше, ніж коли мені не було й 30, - стверджує він. - Я відчуваю ту ж енергію, що і раніше. Чесно кажучи, так добре я себе ніколи не відчував".

Чоловік щодня відвідує силові тренування, не їсть цукор, консервовану і смажену їжу, не курить і не вживає наркотики.

Словом, веде здоровий спосіб життя і правильно харчується - ось і все - жодних еліксирів молодості і чудодійних препаратів, лише сила волі і стійке бажання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав розкриті секрети краси "королева Голлівуду" Елізабет Тейлор не тільки приваблива зовнішність.