Житель Уралу прихопивши з собою саморобну гітару, відправився на Чорне море у вагоні з вугіллям. Однак, з "люксового" місця мандрівника зняли, оскільки квитка у нього не було.

Читайте Знай в Google News!

У Ростовській області з вантажного поїзда з вугіллям зняли 31-річного громадянина Росії. Житель Курганської області спробував таким чином доїхати до Чорного моря. Про це повідомляють російські видання, посилаючись на інформацію управління МВС Росії по ПКФО на транспорті.

ЖитеЖитель Укралу відправився на Чорне море у вагоні з вугіллям, скрін
ЖитеЖитель Укралу відправився на Чорне море у вагоні з вугіллям, скрін

Зазначається, що особу порушника встановлено. "Заєць" розповів транспортної поліції, що таким небезпечним способом слідував з Кургана до морського узбережжя.

Чоловік мав при собі документи, невелику суму грошей і саморобну гітару. Співробітники правоохоронних органів склали адміністративний протокол стосовно курганці, після чого відпустили його. Подальша доля мандрівника невідома, але можна здогадатис, що на море він не трапив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яний росіянин влаштував стрибки на капоті авто

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові росіяни масово скуповують житло

Також Знай.ua писав, росіянка цинічно поглумилася над пам'яттю загиблих військових