Всьому світу зараз тільки і потрібно дотримуватися правил карантину для стримування вірусу, так як вже зараз деякі з вакцин знаходяться на заключному, третьому етапі клінічних випробувань. Однак глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус під час брифінгу заявив, що зараз немає ані найменшого підтвердження ефективності проти COVID-19.

Зараз запобігання спалахів інфекції полягає в основних правилах охорони здоров'я та гігієни, серед яких ізоляція, дотримання фізичної дистанції, носіння масок, регулярна дезінфекція рук і тестування, лікування пацієнтів.

З початку пандемії вдалося досягти значних результатів в дослідженні і визначенні методів лікування серйозних форм коронавируса і за словами Гебреісуса: "Ми все ще сподіваємося отримати ряд ефективних вакцин, які можуть допомогти запобігти зараженню людей. Однак на даний момент "срібної кулі" немає, і, можливо, її ніколи не буде ".

Нагадаємо, в Чернівцях посилили карантин, що заборонено під загрозою штрафу. 31 липня були встановлені нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, викликаної коронавируса SARS-CoV-2З.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", перемогли! У Львові від китайського вірусу одужали дві сотні медиків. 216 медичних працівників, які захворіли на на Коронавірусние інфекцію одужали. Зараз всі вони вже повернулися до роботи.

Знай.uа писав, до 100 років і більше? Скільки жили б люди, якби не вмирали через хвороби. Здавалося б, більшість людей помирає своєю смертю - але це коректно тільки за нинішньої тривалості життя.