Зараз в Україні діють нові правила адаптивного карантину - країна поділена на зелену, жовту, помаранчеву і червону зони.

Читайте Знай в Google News!

У Луцьку 4 серпня весь громадський транспорт працює в штатному режимі, незважаючи на заборону МОЗ. Радник мера міста Ігор Поліщук зазначив, що на маршрути вже виїхали 140 маршруток і 42 тролейбуси.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Волинської обласної державної адміністрації та Тернопільської міськради.

При цьому регіональна комісія з питань ТЕБ ​​та НС вирішила посилити карантин на території Волинської області.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

У Кіцманському районі Чернівецької області вирішили закрити кафе і ресторани, призупинити роботу ринків і магазинів, крім продуктових відділів. Громадський транспорт теж не працює.

Місцева рада Тернополя заявила про повну незгоду з внесенням міста в червону зону. Депутати зобов'язали виконавчі органи міськради, підприємства, установи та організації забезпечити належне функціонування закладів дошкільної освіти, громадського транспорту і життєдіяльність Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до рішень місцевої комісії ТЕБ та НС.

Також суб'єктам господарської діяльності рекомендують здійснювати свою діяльність відповідно до рішень вищезгаданої місцевої комісії, а органам Нацполіціі - "не здійснювати дій щодо притягнення до відповідальності суб'єктів господарювання, які діятимуть відповідно до рішень місцевої комісії".

Крім того, автовокзали і автостанції області продовжують працювати, оскільки в "червону" зону потрапило саме місто Тернопіль. Функціонує і Тернопільська приміська автостанція №2.

У самому Тернополі вранці 4 серпня водії виїхали на маршрути, проте їх зупиняла поліція. Транспорт курсує, бо міськрада вирішила не посилювати карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров'я оприлюднили правила адаптивного карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині через китайський вірус ввели помаранчевий рівень небезпеки.

Також портал Знай.ua писав, що Тернопіль і Луцьк повстали проти карантину.