Ця історія сталася в Росії, в місті Артемівськ (Свердловська область). Тут співробітники правоохоронних органів затримали 30-річну дівчину, яку небезпідставно підозрюють у дистанційному шахрайстві.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Журналісти розповідають, що деякий час тому дівчина завела в соцмережах фейкову сторінку під ім'ям онучки героїні популярного російського серіалу, сліпої баби Ніни. Росіянка пропонувала користувачам послуги своєї "бабусі" зі зняття порчі, вирішення важких життєвих ситуацій, а також лікування хвороб за допомогою "нашіптування".

Баба Ніна, фото: Nina-blog24
Баба Ніна, фото: Nina-blog24

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У липні до "відунки" звернулася 32-річна мешканка села Бірки. Вона хотіла отримати консультацію щодо важкого захворювання своєї дитини. "Цілителька" попросила у жінки тисячу рублів, щоб провести діагностику по фотографії. Потім вона зажадала ще більше 60 тисяч рублів, нібито щоб зняти з дитини порчу. Кошти вона обіцяла повернути протягом декількох днів після проведення обряду.

Після того як "онучка чаклунки" забрала гроші і припинила виходити на зв'язок, її клієнтка звернулася до поліції. Співробітники МВС порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 159 Кримінального кодексу ("шахрайство"). Тепер зловмисниці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Варто також нагадати нашим читачам, що в київському метро засікли нахабну шахрайку, яка ось уже два роки "не може виїхати додому" і збирає на зворотний квиток невідомо куди. Про це пишуть у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook. Автори опублікованого відео зазначають, що дівчина чисто і охайно одягнена, і виглядає цілком пристойно. Втім, це не заважає їй облапошувати довірливих пасажирів столичної підземки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Київська міськрада змінила колір на один вечір - все заради рідного прапора.

Як повідомляв Знай.uа, директор Запорізького інтернату придбала шикарну машину за півмільйона - замість цукерок та одягу для знедолених діток.

Знай.uа писав, хмельничанка стала жертвою "Ванги" в мережі - приворот, відворот, порча.