У суботу стався гучний інцидент, пов'язаний зі спробою згвалтування пасажирки поїзда"Маріуполь-Київ". Журналістку каналу "Інтер" побив і спробував зґвалтувати чоловік, дівчині з дитиною вдалося вискочити в інший вагон і викликати поліцію. Ця історія сталася з пасажиром, а скільки історій залишаються невідомими? Найбільше від домагань страждають люди, які проводять в поїздах більшу частину свого життя – провідники. Своїми історіями співробітники залізниці поділилися з виданням LB.ua.

Так провідниця поїзда № 92" Одеса-Костянтинівка " розповіла, як до неї домагався невідомий чоловік. Вона сказала, що о 2 годині ночі в службове приміщення, де вона перебувала, зайшов невідомий чоловік. "Він зняв штани і дістав своє "господарство", розповідає жінка. Вона вискочила з купе і викликала поліцію, після чого пасажира зняли з поїзда в Знам'янці.

потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua
потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua

Вона ж згадала й іншу історію, пов'язану зі спробою зґвалтування. Провідниця розповіла, що один з пасажирів, дочекавшись, коли піде її напарник, проник в купе і почав розстібати гудзики на її сорочці. Жінці також вдалося врятуватися.

Цікаво, що сексуальні домагання бувають не тільки по відношенню до жінок. Провідник на ім'я Валентин, який працює на поїзді №80, розповів, що одного разу до нього в купе зайшла невідома жінка. Вона почала погладжувати його і натякати на інтим. Валентин вигнав пасажирку з купе.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Запоріжжі діти догралися до страшних опіків-злякалися навіть медики

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Запоріжжям трагічно загинула компанія друзів-їхали на море і розбилися вщент.

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові мажор на Mercedes зніс жінку на зебрі-відлетіла на узбіччя, медики примчали за Холодним тілом