Стали відомі нові подробиці бійки на пляжі курорту Чешме в Туреччині, під час якої охоронці побили українську модель Дарину Кирилюк.

Читайте Знай в Google News!

За однією з версій, про яку нам розповіло джерело, бойфренд моделі Баран Гюнеш того вечора, 31 липня, нібито приревнував українку до заможного нафтового магната з арабської країни. Про це передає "Страна".

"В Чешме пара спочатку зупинилася в п'ятизірковому готелі "Біблос", де номер за ніч коштує від 500 до 1,5 тисяч доларів, а потім зняла будинок. Того вечора українка з Гюнешем і в компанії друзів прийшли в пляжний клуб "Момо". Дівчина вступила в конфлікт з іншими гостями, спочатку просто лаялася з групою за сусіднім столиком, а потім почалася бійка. Її кинулися захищати друзі", - повідомили в турецькій поліції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Потім охорона клубу розняла учасників бійки, кілька разів вдарила Кирилюк та випровадила її з приміщення.

"Але потім бійка продовжилася вже на вулиці, модель потрапила своєму хлопцеві під гарячу руку. Є свідок, який бачив, як дівчину бив її хлопець. Найсерйозніші побої завдав дівчині саме він, але в заяві поліції модель це промовчала, і стверджує, що її жорстоко побили охоронці клубу. Так, вони теж хороші, це міцні вишибали, яких набирають з вулиці, зі спортклубів, і вони теж можуть побити. Та й цей пляж вже потрапляв у скандал (минулого року офіціанти кинули лід у клієнтку, яка засмагала на шезлонгу, а коли один з відвідувачів зробив зауваження, його побили). Тому спочатку поліція повірила дівчині, але незабаром з'ясувалося, що вона не все домовляє, тому що, можливо, боїться свого хлопця", - говорить джерело.

Свідок, якого цитує Hurriyet, зізнається, що 31 липня бачив, що Кирилюк була побита. Він зазначив, що його будинок знаходиться навпроти будинку, який Кирилюк орендувала разом з Гюнешем.

"Увечері 31 липня, приблизно о 22:00, я почув крики з дому навпроти. Три людини сперечалися. Можливо, вони були п'яні. Сипали лайками англійською мовою. В цей час я побачив, що б'ють дівчину. Через деякий час вона вийшла з дому і спробувала сховатися. Я підійшов до неї, і вона сказала, що у неї з хлопцем сталася бійка. Я подзвонив у поліцію", - пояснив чоловік.

У місцевих ЗМІ опублікували відео з камер спостереження, на яких видно бійку за участю кількох людей.

При цьому Дарина заперечує, що її побив коханий і запевняє, що її намагається обмовити керівництво пляжу "Момо".

"Спочатку вони побили мене і мого хлопця, а потім кажуть, що він побив мене. Мій хлопець допомагав мені, коли у мене був напад панічної атаки", - написала дівчина на своїй сторінці в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дарина Кирилюк кілька днів тому опублікувала пост, в якому розповіла, що її та друзів побили на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, заступник міністра МВС Антон Геращенко зустрівся із заступником посла Туреччини в Україні і передав звернення з приводу побиття українки в Туреччині. За його словами, в Туреччині повинні провести прозоре і чесне розслідування, щоб покарати винних.

Також портал Знай.uа писав, що до Туреччини доставили тіла двох студенток, які загинули в Україні.