Через пандемію коронавірусу, на КПВВ між Україною та ОРДЛО діють особливі правила. Зокрема, особи, які в'їжджають на територію ОРДЛО, потрапляють в спеціальні списки. Однак іноді "контролюючі особи" помиляються, через що люди можуть не потрапити в цей список. Саме так сталося з кількома жителями окупованої частини Донецької області, передає Klymenko Time.

На даний момент між Україною і територією, окупованою терористами ДНР, застрягли 14 жителів окупованої частини Донеччини. На даний момент вони живуть між територіями України і ДНР. Для них поставлені спеціальні намети і ліжка, їм підвозять їжу. Вони знаходяться там вже кілька днів, і скільки ще їм доведеться там перебувати-невідомо.

Суть проблеми полягає в тому, що застряглі між Україною і ДНР люди відсутні в "коронавірусних списках" ДНР. Ці люди отримують спеціальні дозволи на виїзд на територію України. Скільки ще знадобиться часу для того щоб їх включили в списки – незрозуміло. Однак навіть якщо вони пробудуть там 2 тижні, їм все одно доведеться пройти двотижневу обсервацію в ДНР.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком- " Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал Знай.ua У Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих-заробляли шалені гроші під носом у Філатова

Знай.ua писав, що У Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в " рабство"