Кабмін вирішив заощадити на допомозі українцям – кого позбавлять субсидії вже завтра

Кабінет Міністрів затвердив постанову № 632 "Деякі питання виплати державної соціальної допомоги", яка дозволяє штучно збільшити середній дохід сім'ї. Через це сім'я отримає соцдопомогу значно меншого розміру, або ж взагалі позбудеться її. На думку експертів, таким чином держава заощадить на виплатах соціальної допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Пенсіонери, фото: youtube
Пенсіонери, фото: youtube

Готові вилетіти в будь-який час: Україна запропонувала Лівану своїх рятувальників

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Україна звернулась до Лівану з пропозицією відправити до Бейруту своїх рятувальників для допомоги в ліквідації наслідків вибуху, який стався 4 серпня. Україна готова надати Лівану допомогу у зв’язку з вибухом у столиці країни та направити своїх рятувальників, якщо буде така потреба. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив на засіданні уряду.

Вибух у Бейруті, Ліван: скріншот
Вибух у Бейруті, Ліван: скріншот

Без душу і в спільних наметах: як живуть люди, які застрягли між Україною і ОРДЛО

Через пандемію коронавірусу, на КПВВ між Україною та ОРДЛО діють особливі правила. Зокрема, особи, які в'їжджають на територію ОРДЛО, потрапляють в спеціальні списки. Однак іноді "контролюючі особи" помиляються, через що люди можуть не потрапити в цей список. Саме так сталося з кількома жителями окупованої частини Донецької області.

Відпустка пропала? МАУ скасовує міжнародні перельоти до кінця літа, що робити з квитками

Найбільший український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) оголосив про скасування додаткових міжнародних маршрутів до кінця літа. У середу, 5 серпня, стало відомо, що МАУ скасував ще 10 міжнародних маршрутів. Про це повідомляється на сайті компанії.

Літаки МАУ, скріншот: YouTube
Літаки МАУ, скріншот: YouTube

"Я щомісяця писав Путіну", - капітан російського корабля, підтвердив причетність РФ до вибуху

Власник судна Rhosus, на якому в Бейрут доставили нещасливий вантаж аміачної селітри, через який в місті напередодні стався масштабний вибух, довгий час не платив екіпажу зарплату. Через це капітан пароплава Борис Прокошев навіть звертався до президента РФ Володимира Путіна, про що розповів виданню "Настоящее время".