Уряд Російської Федерації планує скоротити витрати на анексований півострів. Окупація Криму і війна на Донбасі дорого обходяться Росії, тому Міністерством фінансів РФ було подано таку пропозицію. У 2021 році витрати планують урізати на 8,5 мільярдів рублів, в 2022 — на 9,1 млрд.рублів. Бюджет складе 76,1 мільярд рублів в наступному, 82,3 млрд. в 2020 році.

Російським урядом ще в 2014 році було схвалено виділення суми в розмірі 800 мільярдів рублів на розвиток Кримського півострова. Програма двічі була продовжена і зараз діятиме до 2024 року за умови скорочення витрат.

Крим, скріншот: Youtube
Крим, скріншот: Youtube

Зарплати в Криму не платяться, що впливає на зростання боргів з боку окупантів. Влада на півострові повідомила про заборгованості перед працівниками. Окупація триває з березня 2014 року, коли Росією був проведений "референдум", невизнаний Україною і світовим суспільством. Згодом проти Російської Федерації було введено низку економічних санкцій.

Дії Росії під час окупації Криму були розцінені Гаазьким трибуналом як військовий конфлікт проти України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, з 1 серпня будуть введені "касові апарати в смартфоні". Використання програмних розрахунково-касових апаратів на першому етапі буде ще не обов'язковим.

Як повідомляв "Знай.ua", від Зеленського вимагають негайних дій: людям - " карантинні" виплати, а чиновників - на детектори брехні.

Знай.ua писав, на пшеничному полі під Києвом з'явилася гігантська фігура пляшки Hlibny Dar!