Зеленський вирішив підняти мінімалку з 1 вересня

Президент України Володимир Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради законопроєкт "Про внесення змін до Державного бюджету на 2020 рік", в якому йдеться про збільшення мінімальної заробітної плати до 5000 грн. Про це повідомила пресслужба Офісу президента з посиланням на заступницю керівника ВП Юлію Ковалів.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Кравчук — голова ТКГ і 87-річний Фокін йому на допомогу: Зеленський пояснив резонансне рішення

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У Тристоронній контактній групі по Донбасу було заміненено главу. Раніше цю посаду обіймав другий президент України Леонід Данилович Кучма. Однак нинішній глава України Володимир Зеленський прийняв рішення зняти його з посади, і довірити цю роботу іншому експрезиденту країни – Леоніду Макаровичу Кравчуку. Під час робочої поїздки в Донецьку область, Зеленський дав коментар, в якому розповів, чому було прийнято таке рішення.

Леонід Кравчук, скріншот: YouTube
Леонід Кравчук, скріншот: YouTube

Медсестра врятувала дітей від вибуху в Бейруті - фото облетіло весь світ

Зараз в Інтернеті швидко розходиться фотографія медсестри, яка перебувала в лікарні Аль-Рум в момент вибуху в Бейруті. На фотографії зображена сама медсестра і видно наслідки події. Жінка на момент фото тримала трубку стаціонарного телефону біля вуха, оскільки необхідно було отримати допомогу. У місті було пошкоджено мобільний зв'язок та електричну мережу.

Вибух в Бейруті, скріншот: Youtube
Вибух в Бейруті, скріншот: Youtube

Коміки, губернатори, монахи та інші веселі люди: кого Зеленський веде в мери українських міст

Минулого року напередодні парламентських виборів "Слуга народу" довгий час не показувала виборчий список партії. Як згодом виявилося, не дарма. Тепер настає час кандидатів на місцеві вибори, які мають відбутися в жовтні. Цього разу "слуги" вже майже визначилася з кандидатами в мери українських міст.

партія "Слуга народу", фото: Уніан
партія "Слуга народу", фото: Уніан

″Таке ляпне - помреш зі сміху″, - Лукашенко зізнався, що насправді думає про Зеленського

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в інтерв'ю Дмитру Гордону зізнався, що він думає про українського гаранта Володимира Зеленського. За словами Лукашенка, Зеленський хороша людина, він веселий і народжений "компанійським мужиком". У той же час білоруський лідер сказав, що йому шкода Зеленського. За словами Лукашенка, стати президентом неможливо - ним потрібно народитися.

Олександр Лукашенко, фото: REUTERS
Олександр Лукашенко, фото: REUTERS