Президент Білорусі Олександр Лукашенко в інтерв'ю Дмитру Гордону зізнався, що він думає про українського гаранта Володимира Зеленського.

За словами Лукашенка, Зеленський хороша людина, він веселий і народжений "компанійським мужиком". У той же час білоруський лідер сказав, що йому шкода Зеленського. За словами Лукашенка, стати президентом неможливо - ним потрібно народитися.

"Володя хороший. Знаєте, мені його шкода. Він потрапив, як муха в окріп. Не мені вам пояснювати, яка ситуація в Україні, що йому дісталося. Він, звичайно ж, не дурна людина, хоч і з іншої сфери", - сказав президент Білорусі пр украхнського колегу.

За словами Лукашенка, Зеленський часто його смішив.

"Він не спеціально там смішив, а він сам такий в спілкуванні. Сидимо ми в ресторані з ним якомусь - він запросив, обідали, люди його сидять, жартуємо. Він сам за своїм складом - він не такий, як я, я цього не можу. Він таке ляпне в хорошому сенсі слова - просто помреш від сміху. От він народжений таким: розкутим, усміхненим, компанійським мужиком", - зазначив "бацька".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак Лукашенко переконаний, що цього замало, адже президентом потрібно народитися.

"Скажу вам дивну річ. Повірте мені, як досвідченому президенту - президентами не стають, президентами народжуються", - сказав Лукашенко Гордону.

Дивіться повне інтерв'ю Олександра Лукашенка українському журналісту Дмитру Гордону:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко дав ексклюзивне інтерв'ю Гордону напередодні виборів

Як повідомляв портал Знай.ua, Олеся Бацман, яка була присутня в Мінську на записі інтерв'ю, опублікувала кілька заяв, які зробив Лукашенко

Також Знай.ua писав, Лукашенко втратив підтримку, по всій Білорусі йдуть пікети, опозиція готується взяти владу