ПриватБанк потрапив у скандал через фальшиві купюри, які отримала пенсіонерка в одному з банкоматів Львова. До того ж сума, на яку обдурили жінку, досить солідна, а саме 4200 гривень.

Читайте Знай в Google News!

Неприємний інцидент трапився 4 серпня в банкоматі на проспекті Чорновола поруч з ТЦ "Арсен". Скаргу на фінансову установу написала донька постраждалої жінки Юлія на сторінці відгуків ресурсу "Мінфін".

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

"04 серпня моя мама пенсіонер зняла в банкоматі ПриватБанку у м. Львові на проспекті Чорновола (ТЦ "Арсен") 4200 грн. Всі купюри були фальшивими (написано на них сувенірний банк)!!! Мама поклала кошти в гаманець, а ввечері дома виявила, що вони фальшиві! В термінал кошти кладуть працівники ПриватБанку — виходить ПриватБанк займається шахрайством і підробкою грошей, видаючи своїм клієнтам фальшиві гроші! Прошу розібратись в ситуації і повернути кошти! Заявка на гарячу лінію подана і в поліцію також!" - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Жінка зробила висновок, що якщо гроші туди кладуть працівники ПриватБанку, значить саме банк займається шахрайством. У банку відповіли на скаргу Юлії, запевнивши, що всі купюри ретельно перевіряють.

"Ми проводимо перевірку купюр, якими інкасуються наші банкомати, щоб виявити такі номінали, котрі не можуть бути в подальшому використані клієнтом. На жаль, вказаних у відгуці даних недостатньо, щоб детально розглянути описану ситуацію. Щоб перевірити інформацію ми запросили ваші контакти в особистому повідомленні.", - написали співробітники банку.

Скріншот: minfin.com.ua
Скріншот: minfin.com.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк відмовив дитині без батьківської опіки, українці не змовчали: "Дискримінація за соціальним походженням?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня