У ніч на 9 серпня на пункті пропуску "Армянськ" з боку окупованого Криму зібралася черга в кілька сот людей, охочих виїхати в Україну.

Про це повідомив лідер Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров на Facebook.

Причиною стовпотворіння стало рішення Кабміну України тимчасово обмежити перетин кордону з анексованим півостровом.

очевидці повідомляють про те, що з боку окупованого Криму (перехід Армянськ-Каланчак) зібралася черга близько 300 осіб на виїзд з Криму, яка постійно поповнюється. Причина-вчорашнє (8 серпня) рішення Кабміну України Про тимчасові обмеження перетину пунктів пропуску з тимчасово окупованим Кримом. Люди, які в'їхали в Крим з материкової частини України, як і жителі Криму, які збиралися у справах відвідати материк, бояться опинитися закупореними в Криму. Російські окупанти з оформленням документів не поспішають Рефат Чубаров

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Вранці 8 серпня Володимир Зеленський доручив уряду переглянути режим роботи КПП в'їзду і виїзду з анексованого Криму на кордоні з Херсонською областю. Президент пояснює таке доручення спробою зупинити стрімке зростання хворих коронавірусом в країні.

Правозахисники та експерти вважають, що дані російської влади Криму про кількість заражених і загальні тенденції захворюваності ковідом не відповідають дійсності. Вони можуть бути істотно занижені, бо не включають багато факторів, в тому числі - інфікування серед військових і працівників спецслужб.

Нагадаємо, раніше "Не потрібно рипатися", - українців перестали пускати в Білорусь перед виборами.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в окупованому Криму знайшли мертвим трирічного сина в'язня Путіна.

Також "Знай.иа" писав, що в нових правилах перетину кордону знайшли" тріщину": немає тестів - немає хворих.