Джо Джоргенсен довелося скасувати мітинг з виборцями, так як їй була потрібна вакцина від сказу. Кандидата в президенти США від Лібертаріанської партії Джо Джоргенсен вкусила кажан. Про це політик повідомила на своїй сторінці в Twitter.

За яких обставин стався інцидент - не уточнюється. Джоргенсен тільки уточнила, що інцидент трапився на початку її передвиборної кампанії.

Читайте Знай в Google News!

За яких умов її вкусили, не уточнюється. Відомо лише, що інцидент стався на самому початку її передвиборчого туру.

Джо Джоргенсен, фото Twitter
Джо Джоргенсен, фото Twitter

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Політик була змушена скасувати власний передвиборчий мітинг, оскільки в цей момент їй будуть ставити антирабічну вакцину. При цьому Джоргенсен пообіцяла, що інші заходи з її участю пройдуть за запланованим графіком.

У 2019 році житель американського штату Нью-Гемпшир постраждав від нападу скаженої кажана. Рой Сівертсон (Roy Syvertson) присів у вітальні на диван і дістав iPad, коли з-під чохла, надітого на пристрій, вилетіла кажан і вкусила його. "Мене ніби вжалила маленька бджола",-розповів 86-річний американець.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в РНБО хочуть екстрадувати з Білорусі в Україну найманців "Вагнера": "Плацдарм для дій проти нашої країни"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.uа" писав, українські міста бунтують проти посилення карантину — яка ситуація в червоних зонах