Останнім часом в Україні рекордними темпами зростає. У той час, коли захворюваність недугою впала майже на 20%, 8 серпня було проведено 14 973 досліджень на коронавірусну інфекцію методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), що на 22,6% менше в порівнянні з попередньою добою, і 7 015 досліджень методом імуноферментного аналізу (ІФА) на антитіла до коронавірусу, що на 65,9% менше в порівнянні з 7 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про це на брифінгу озвучив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передають Українські Новини.

"За попередню добу загалом було проведено 21 988 тестувань, з них 14 973 методом ПЛР, а також 7 015 методом ІФА", - сказав він.

Всього з початку року було проведено 1 169 351 дослідження на коронавірусну інфекцію методом ПЛР.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коронавірус у В'єтнамі, скріншот: YouTube
Коронавірус у В'єтнамі, скріншот: YouTube

У вірусологічну референс-лабораторію Центру громадського здоров'я станом на ранок 9 серпня надійшло 1 315 повідомлень про підозру на COVID-19, а всього з початку 2020 року надійшло 136 065 повідомлень про підозру на захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, МОЗ готується до другої хвилі пандемії: Зеленський озвучив термінову заяву.

Як повідомляв Знай.uа, вірус залишив львів'ян без водійських прав і автономерів - " Половина співробітників - без масок".

Знай.uа писав, Луцьк і Тернопіль з боєм вирвалися з "червоної зони" , а місто Кернеса туди потрапило.