В одному з супермаркетів в місті Київ покупцям підсунули огірки порослі мохом. Люди спочатку подумали, що це неможливо продати, адже схоже на якусь містику, огірки, закутані у пліснявий і слизький кокон з моху. Однак, все дуже прозаїчно, насправді на прилавку лежали зіпсовані і гнилі огірки. До речі, за словами покупців, такі огірки продає відомий супермаркет АТБ.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

АТБ, фото: Телеграм / Чорний Список
АТБ, фото: Телеграм / Чорний Список

"АТБ знову дивує якістю продукції. "Самий народний супермаркет" знову не встежив за якістю продуктів в овочевому відділі. Супермаркет на Світлицького #Києва", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

АТБ, фото: Телеграм / Чорний Список
АТБ, фото: Телеграм / Чорний Список

Варто також нагадати нашим читачам, що українець помітив у супермаркеті торгової мережі Varus грубі порушення санітарних норм під час карантинного періоду. Українець поскаржився на те, що персонал не носить маски, а також помітив, що працівник при відкриванні пакетів не соромиться наносити на них свою слину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пекельні туалети в вагонах "Укрзалізниці" натягнули нерви пасажирів до межі, за це ще платити змушують.

Як повідомляв Знай.ua, таргани, 30 кг прострочення і антисанітарія: студентка показала жах в популярній піцерії.

Знай.ua писав, чернівці перетворюються в місто порожніх пляшок і сміттєвих зупинок - тотальне свинство показали одним відео.