У курортному селищі Залізний Порт чоловік зламав собі хребет і отримав запалення легенів через атракціон. Про це розповіла дружина потерпілого, Олеся Каменєва, на сторінці однієї з херсонських спільнот на Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Приїжджий чоловік зі своєю сім'єю відпочивав на узбережжі і вирішивши розважитися на одному з водних атракціонів, він дуже серйозно постраждав.

Атракціон у Залізному Порту, фото: Olesya Kameneva / Facebook
Атракціон у Залізному Порту, фото: Olesya Kameneva / Facebook

"Люди, будьте обережні! Якби хтось із численних постраждалих або їх родичів раніше написав подібний пост, можливо, вони врятували не одну людину від інвалідності. Пишу, щоб попередити про жахи водних атракціонів. 1-го серпня ми з сім'єю відпочивали в смт. Залізний Порт. Коли просто купатися вже набридло, чоловік спокусився на пропозицію покататися на "Бетмені". З боку все виглядає красиво і кумедно. Але насправді для непідготовлених людей це дуже небезпечний вид розваги, про що ніхто не попереджає людей. Мій чоловік ходить в спортзал, у нього сильні натреновані руки, але він не припускав, що для забави можуть запропонувати такий екстрим!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жінка розповіла, що під час руху "Бетмен" шалено мчав і в якийсь момент руки чоловіка зіслизнули, його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перетинку "Бетмена". Водночас троє кермувальників навіть не озиралися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами.

Скріншот: Olesya Kameneva / Facebook
Скріншот: Olesya Kameneva / Facebook

"Через декілька хвилин, поки вони нарешті побачили, його било всіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на божевільній швидкості. Все закінчилося трагічно. У чоловіка перелом хребта (зламана шия). Руки і ноги у нього не рухаються. Він зараз перебуває в лікарні у важкому стані. Відразу операцію не зробили, оскільки потрібні були особливі пластини і імплантати (пошкодження 5, 6, 7 хребця). Але поки лікарі шукали все необхідне, на четвертий день у чоловіка почалося двостороннє запалення легенів, бо він отримав ще й забої легенів. Температура трималася до 40 градусів кілька днів.", - пише жінка.

Авторка поста додала, що, згодом поцікавившись темою, дізналася: на "Бетмені" мало не щотижня серйозно травмуються відпочивальники. Зокрема, нещодавно там само травмувалася дівчина.

"Наразі нам належить важка дорога операція з встановленням системи стабілізації шийного хребця і стимулятор спинного мозку, не кажучи за медикаменти на кожен день. І, звичайно ж, реабілітація, яка буде коштувати нам набагато більше.", - пише жінка.

Geplaatst door Olesya Kameneva op Zondag 9 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, однак викликав незадоволення у декого зі своїх колег.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих на коронавірус, 25 померло

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС