Дівчина отримала взуття, яка з вигляду явно не здавалася новою. Вона замовила її в магазині "Top Shop", який знаходиться в торговому центрі "Середньофонтанський" в Одесі. Про це повідомили в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Читайте Знай в Google News!

Замість нових босоніжок, дівчина отримала рвану пару і зажадала замінити взуття. Однак керівництво магазину заявило, що заміну можна зробити лише після надання квитанції, якої спочатку не виявилося в коробці при отриманні посилки.

Порване взуття, фото: Telegram
Порване взуття, фото: Telegram

Без квитанції в "Top Shop" проводити заміну товару відмовилися.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В Одесі також є проблеми з компаніями, які спеціалізуються на роздрібній торгівлі. Так, в одному з місцевих "Сільпо" співробітники супермаркету переклеювали етикетку з терміном придатності сиру кілька разів. В іншому такому ж магазині разом з чорним хлібом покупець отримав нитку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві взрили дорогу, щоб машини не їздили? На українській вулиці помітили спецтехніку.

Як повідомляв "Знай.ua", відвертий лист матері, яка втратила дитину: "ніколи не кажіть мені...". Смерть дитини найстрашніше, що може статися в житті жінки. Немає горя, Рівного горю матері, яка пережила свою кровиночку. Цей біль ніколи не пройде, стерти її не зможуть роки, любов інших дітей, не кажучи вже про вмовляння оточуючих.

Знай.ua писав, знову тягнуть: танкер Delfi отримав шанс покинути пляж Одеси. 22 листопада 2019 року біля Одеси на мілину сів танкер Delfi. Його власник заборонив екіпажу залишати судно, рятувальні катери не могли підібратися досить близько через шторм.