Колишньому народному депутату Олександру Шепелєву було винесено вирок Деснянським районним судом Києва. Він засуджений до семи років ув'язнення за втечу з України, будучи під арештом. Про це повідомляє РБК-Україна.

Читайте Знай в Google News!

Олександр Шепелєв був затриманий в 2013 році, в Угорщині. На нього лягла підозра про причетність до низки злочинів. Наступного року він був виданий Україні, де йому було видано запобіжний захід-арешт. Однак колишньому депутату вдалося втекти з лікарні і виїхати з країни.

Він був визнаний винним у втечі 6 липня 2014 року і в наданні хабара, за створення умов для втечі, співробітникам органу пенітенціарної служби України. Наразі він був засуджений до семи років позбавлення волі зі штрафом у розмірі 8500 гривень та конфіскацією майна.

Шепелєв, скріншот: Youtube
Шепелєв, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відносно Олександра Шепелєва судами розглядаються ще кримінальні провадження. Його звинувачують у вбивстві банкіра Сергія Кириченка, яке було скоєно в Донецьку, в 2003 році. Також, в замовленні вбивства Сергія Дядечка, який виступав віце-президентів "Родовід Банку", і Романа Єрохіна, полковника МВС, в 2006 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Франківську жебрак збирала гроші "на лікування дочки "з липовими довідками - "Одна – від Путіна, друга – про застуду".

Як повідомляв "Знай.ua", екс-міністра екології Злочевського оголосили в розшук після неявки на допит.

Знай.ua писав, що молоду львів'янку намагалися завербувати до лав терористів Путіна- "лякали і погрожували".