Курсові очікування досить покращилися в порівнянні з квітнем. У 2020 році середньорічний обмінний курс складе 27 гривень за долар, в минулому ж консенсус-прогнозі за квітень очікувалося побачити 28,85 гривень за 1 Долар США. Ці дані знаходяться в липневому консенсус-прогнозі у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України під назвою "вплив COVID-19 на економіку і суспільство — постпандемічний розвиток".

Читайте Знай в Google News!

У 2021 році курс в середньому значенні очікується на рівні 28,6 гривень за долар. База матеріалів, представлена експертами Мінекономіки, Міністерства фінансів, державних інститутів, Національного банку, банків та інвесткомпаній дає можливість прогнозувати економічний і соціальний розвиток України на 2020-2024 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс валют на 10 серпня: долар і євро піддалися, Гривня, як муха в окропі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Кличко за допомогою своїх людей "стриже" чорний нал з МАФів, - ЗМІ. У Київській міській державній адміністрації діє злочинна схема під керівництвом мера Віталія Кличка, який з її допомогою збирає мільйони доларів чорної готівки з МАФів, замість того щоб законним способом збирати з них кошти до міського бюджету.

Знай.ua писав, що Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася "битва титанів". Як у Харкові виник і розвивався конфлікт навколо скандального ринку"Барабашово".