Українці часто залишають совї автомобілі на автомийках, а самі тим часом годину-дві вирішують свої справи і релаксують. Але, як виявилось, всі надії на співробітників автомийок можуть розбитись об берег їхньої безвідповідальності. Так, співробітник автомийки БРСМ у Дніпрі викрав автомобіль клієнта і розтрощив його вщент.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал "Чорний список".

"Вам все ще здається, що залишити свій автомобіль на мийці і піти пити каву-хороша ідея? Тоді ми розповімо вам феєричну історію, яка змусить вас передумати", - йдеться у повідомленні.

БРСМ, фото: Нацполіція
БРСМ, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Увечері 9 серпня чоловік залишив свій автомобіль на колишній автомийці SkyCarWash (зараз БРСМ) на Генерала Пушкіна, а сам пішов посидіти в сусідньому кафе.

"Повернувся - а машини немає. Поліція з'ясувала, що викрав її співробітник тієї ж Автомийки. Але і це ще не все, на вкраденому авто він наїхав на бордюр, пошкодив машину і травмував 9-річного хлопчика", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали, тепер йому світить непоганий термін за гратами. А власник авто, напевно, тричі подумає, чим комусь ще довіряти свою "ластівку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп.

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали".

Також Знай.ua писав, що У Києві пограбували дружка Зеленського і Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки