Офіційна сторінка ООС в Facebook публікує не тільки новини з передової, а й безліч цікавих матеріалів про військовослужбовців і командирів ЗСУ. Черговий пост був присвячений людині, яка командує одним з підрозділів на відповідальній ділянці Світлодарської дуги. Цього героя звуть Дмитро Яремків, він знаходиться в званні старшого лейтенанта, його безцінний досвід допомагає в обороні найскладніших ділянок.

Ротний Плечистий, статний, з яскраво-білозубою усмішкою та міцним рукостисканням. Від цієї молодої людини просто віє...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 11 augustus 2020

“Плечистий, статний, з білі-білозубою усмішкою та міцним рукостисканням.", так описують Яремківа автори поста. На сторінці штабу ООС пишуть, що ця людина дійсно може побудувати прекрасні відносини в колективі. Під його керівництвом абсолютно різні люди перетворюються в монолітний колектив, який охороняє рубежі нашої країни.

Дмитро ще зі шкільних років визначився зі своїм майбутнім. Його батько-діючий офіцер ЗСУ, і він вирішив піти по його стопах. Він закінчив Національну академію сухопутних військ імені Сагайдачного. Дмитро згадує, що йому було дуже цікаво вчитися і навчання в Академії дало йому багато нового. Незважаючи на те, що Дмитро випустився лише в минулому році, він вже отримав безцінний бойовий досвід, дослужився до старшого лейтенанта і командує підрозділом, якому відведена найважливіша роль в обороні рубежів нашої країни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів - можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал " Знай.ІА", на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів