Протести в Мінську тривають, і надходять все нові і нові подробиці. Зокрема, поліцейські вже почали подавати у відставку. Один з них – капітан поліції Єгор Ємельянов. Він пішов у відставку через протести. Він написав на своїй сторінці в Instagram, що його совість чиста, і він вірою-правдою віддав цій країні 17 років життя. "Міліція з народом", закінчив свій пост Ємельянов.

У коментарях користувачі підтримують Єгора, назвавши це рішення правильним і грамотним, а вчинок - істинно чоловічим.

Також опозиційні білоруські Telegram-канали пишуть, що в Мінську виникли проблеми з мобільним зв'язком. Користувачі відзначають, що мережа періодично пропадає, потім з'являється.

Місцеві оператори повідомили, що з 18: 00 зв'язок може бути відключений зовсім. Також зі зв'язком виникли проблеми і в інших обласних центрах Білорусі. Відключення виробляють для порушення координації між загонами протестувальників.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також у столиці Білорусі тривають затримання. На Пушкінську площу підтягнули ОМОН і спецназ. У Мінську помітили і військову техніку. Автомобілі та спецтранспорт пригнали для розбору барикад. Чергова акція протесту в Мінську розпочнеться о 19: 00. Всі місця скупчення людей вже оточені бійцями ОМОН і спецназу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського"Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"