Мережа магазинів" Клас " в Харкові має в своєму розпорядженні великі відділи кулінарії. Однак скарг покупців на цю кулінарію також чимало. Клієнти мережі магазинів неодноразово скаржилися на те, що страви тут несвіжі, і нерідкі випадки проблем. Однак це ще не найстрашніше. Іноді в продукти потрапляють зовсім неприємні речі.

Telegram-канал " Народний Ревізор "опублікував фото голубців з кулінарії магазину" Клас " на вулиці 23 серпня в місті Харків. В одному з голубців виявився шматок дроту. Страшно уявити, що б могло статися, якби покупець виявився неуважним і випадково проковтнув би цей дріт. Шматок металу потрапив туди від кухонного скребка. Втішає лише те, що в супермаркеті хоча б посуд миють. Однак те що посуд не перебирають, це значний мінус.

Цей випадок в черговий раз доводить, що у відділах кулінарії особливо не намагаються забезпечити гідний сервіс. Тому захистити вас від таких проблем може тільки ваша власна пильність. Завжди дивіться за тим, що саме ви купуєте. Обов'язково переглядайте продукти, і якщо у вас є хоч найменші підозри, звертайтеся до керуючого магазином. Не забудьте зберегти чек від покупки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше Rozetka заблокувала українця, який розкритикував чорну п'ятницю: ціна стала вищою, ніж до розпродажу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Продавець Comfy випровадив покупця через українську мову: "явні ознаки ідіотизму"

Також "Знай.uа" писав, що Інтернет-магазин Rozetka зупинить бізнес через закон Зеленського: "на нас виливають помиї"