Овен

У цей день вас чекає особливе везіння на любовному фронті. Ймовірна доленосна зустріч, яка перетворитися на тривале і дуже ніжне почуття.

Бик

Хороший день для того, щоб побути наодинці з собою і подумати над тим, в який бік рухатися далі. Ваше життя вже давно вимагає змін, і вони неодмінно відбудуться найближчим часом. Вам потрібно тільки правильно все організувати. Постарайтеся, щоб вас не відволікали.

Близнюки

Найкраща ваша риса, яку слід продемонструвати сьогодні-розсудливість. Не приймайте жодних ризикових пропозицій, навіть якщо вони здаються вам дуже привабливими.

Рак

Сьогодні краще сподіватися тільки на себе і не чекати, що хтось виконає за вас давно залежалася роботу. Також подбайте про своє здоров'я і намагайтеся не наражати себе навіть мінімальної небезпеки.

Лев

У цей день найбільш сприятливими будуть зустрічі з родичами, особливо старшими. Літнім людям можуть знадобитися ваша допомога та увага. А натомість ви відчуєте себе потрібним і сильним, це ж часом так необхідно. Не відмовляйте людям у допомозі і в проханнях, будьте великодушні і щедрі. І Карма Вас неодмінно винагородить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

Вам сьогодні будуть вдаватися всі справи, пов'язані з фінансами, документами та іншими важливими паперами. Також не завадить зайнятися самоосвітою і почати осягнення нової навички

Терези

Один мудрий чоловік сказав:"поспішність потрібна тільки при лові бліх". Ви ж цим не займаєтеся? Сьогодні краще все робити продумано, розмірено і не поспішаючи. Так ви виграєте в якості. А часу у вас стільки, скільки ви самі побажаєте.

Скорпіон

Коливання настрою можуть привести до найнесподіваніших рішень. Ці рішення можуть бути як правильними, так і необачними. Будьте готові бути у відповіді за наслідки. Хороший день для благодійності та духовних практик.

Стрілець

Астрологи радять у середу 13 серпня ударно попрацювати фізично. Якщо у вас немає свого городу, А квартира поки не потребує генерального прибирання, займіться спортом або хоча б легкою зарядкою. Сьогодні розумові процеси активізуються через рух і працю.

Козоріг

Хто-небудь близький і важливий для вас, або ж вищестояще по роботі особа сьогодні виявиться кричуще неправо. І ви можете опинитися в делікатній ситуації — сказати неприємну правду і зіпсувати відносини, або змовчати, але тоді ця людина так і не дізнається про свою помилку. Дійте по своєму розуму і совісті.

Водолій

У цей день ніхто вас не засудить, якщо ви дозволите собі трохи легковажності. Слідуйте не за здоровим глуздом, а за своїми бажаннями — іноді це можна, і навіть терапевтично. Але тільки не дуже захоплюйтеся, а то спокуса впасти у вседозволеність назовсім дуже велика.

Риби

День принесе чимало суєти і турбот, проте всі вони виправдають себе, і винагорода за них буде щедрим. Зірки обіцяють в цей день зміцнення матеріального добробуту і дружніх зв'язків. Сміливо беріться за будь-яку справу, в ваших руках воно буде сперечатися.