У лікарню Корабельного району в Херсоні доставили 4-річного хлопчика з черепно-мозковою травмою, саднами і синцями. Стан дитини критичний.

Читайте Знай в Google News!

Малюк проживав у тітки, оскільки його батьки позбавлені батьківських прав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Херсонської області в Facebook.

За словами рідної тітки хлопчика, він впав з дитячого велосипеда у дворі, а коли прийшов додому втратив свідомість. Жінка викликала швидку допомогу. З племінником у дворі також грав її син, який стверджує, що малюк кілька разів падав з велосипеда.

Виявилося, що місяць тому під час проходження медкомісії для оформлення в дитячий сад у хлопчика виявили недостатню масу тіла і затримку в розвитку, можливо, внаслідок постійного стресу під час проживання з батьками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наразі поліція встановлює свідків події, обставини та причини, за якими була травмована дитина.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Однак у поліції не виключають, що стаття може бути перекваліфікована.

#Херсон В Херсоні поліція з’ясовує обставини травмування 4️⃣-річного хлопчика Подія сталася напередодні ввечері у...

Geplaatst door Поліція Херсонської області op Woensdag 12 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Дніпром батьки знімали "доросле кіно" з чотирирічною донькою. Суд призначив їм по 12 років і 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Закарпатті поліція затримала підозрюваного у нарузі над 11-річною дівчинкою.

Також портал Знай.uа писав, що у Сумах затримано збоченця з 10-річним стажем: "Використовував зірок шоу-бізнесу і заманював у пастку".