Після виборів у Білорусі почалася серйозна хвиля протестів. На вулиці вийшли десятки тисяч людей, протестні акції пройшли в більшості великих міст республіки. Люди вимагають визнання виборів недійсними і відставки Олександра Лукашенка. Однак протести в Білорусі жорстко придушуються міліцією, в тому числі використовуються і спеціальні засоби, включаючи і гумові кулі.

Білоруси публікують в інтернеті фотографії поранень, отриманих від гумових куль. І це виглядає дійсно жахливо. На тілах видно жахливі рани з величезними почервоніннями навколо ран. Рани просто кошмарні, на фотографіях видно, що шкіра пробивається до м'яса. Діаметр ран також дуже великий. Тому можна лише жахатися того, які засоби використовуються для розгонів протестувальників у Білорусі.

За час протестів у Республіці зафіксовано кілька тисяч випадків поранень протестувальників. При цьому офіційно зафіксована смерть всього одна. Однак протестуючі і опозиційні новинні канали повідомляють про кількох загиблих. Якщо протести триватимуть і використовуватимуться такі жахливі спецзасоби, на цьому кількість загиблих явно не закінчиться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, раніше постраждалі на протестах розповіли про пережите в Мінську: "влаштували Північну Корею".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Білорусі показали "концтабір", де тримають протестувальників:"чекає всю країну".

Також "Знай.uа" писав, що конкурентка Лукашенка Тихановська в" вигнанні "звернулася до білорусів і попросила "не протестувати": на відео помітили дивацтва