Укрзалізниця розпочала програму лояльності, згідно з якою люди зможуть платити за квитки на потяг менше, якщо купуватимуть їх заздалегідь.

"Якщо ви купуєте квиток за 90-30 днів до дати відправлення поїзда, то можете заощадити до 40% на його вартості, якщо за 24-15 діб — 10% вартості", — повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте Знай в Google News!

Поки що знижка розповсюджується лише на вагони 1-го класу швидкісних поїздів Інтерсіті+ у внутрішньому сполученні територією України. Пасажири можуть економити від 40% до 10% вартості квитка.

За кілька діб до дати відправлення квитки навпаки, дорожчають. За 4-2 доби до відправлення — вартість підвищується на 10%, а за 1 добу — вартість зростає на 15%.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, ще на початку літа Укрзалізниця почала продавати квитки за 90 днів до дати поїздки. Раніше квитки можна було купити лише за 30 днів до поїздки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Укрзалізниця почала продавати усі місця у поїздах, що прямують до Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрзалізниця вляпалася в скандал з психом, який скалічив дівчину в потязі

Також Знай.ua писав, Укрзалізниця вразила шаленими зарплатами