Столичні правоохоронці врятували життя літній жінці, що опинилася за півкроку до смерті.

Про цю подію повідомлено на фейсбук-сторінці Міністерства внутрішніх справ України.

Вночі 12 серпня, у пенсіонерки трапився інсульт, у зв'язку з чим вона потребувала невідкладної допомоги. Аби допомогти жінці, поліцейським Департаменту патрульної поліції міста Києва довелося проникнути до помешкання останньої через вікно.

Сьогодні, близько 11-ї години, на службу 102 зателефонував чоловік, який хвилювався за свою бабусю, адже вона тривалий час не виходила на зв'язок та не відчиняє двері. Жінка має проблеми зі здоров'ям і нещодавно перенесла складну операцію. Міністерство внутрішніх справ України


Діставшись до місця пригоди, поліцейські Світлана Третякова та Максим Ківнюк відразу викликали медиків. Патрульні були вимушені викликати на підмогу і рятувальників, адже металеві двері квартири відчинити не вдалося, а потрапити до квартири через балкон було неможливо.

Скріншот: Facebook


Після проведення низки технічних заходів, інспекторам поліції разом із рятувальниками вдалося відчинити двері, та знайти непритомну жінку у одній із кімнат квартири. Поліціянти привели стареньку до свідомості та допомогли транспортувати її до автомобіля швидкої допомоги, задля подальшої госпіталізації.



Нагадаємо, що у Києві шахраї ошукали пенсіонерку на 100 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в київському лісі знайшли пенсіонерку, що має проблеми з пам'яттю.

Також "Знай.ua" писав, що 15-річний юнак врятував чоловіка, з яким просто посеред пляжу трапився інсульт.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще