Овен

Хтось із близького оточення спробує вивести вас з душевної рівноваги. Ваше завдання-запобігти конфлікту і зберегти мир. У професійній сфері можливе підвищення або грошова премія.

Бик

Любовний фронт вимагатиме вашої рішучості та ініціативи. Можливі коливання настрою від ейфорії до занепаду, постарайтеся щоб емоції не впливали на роботу і досягнення вами поставлених цілей. У всьому шукайте справедливість - і знайдете.

Близнюки

Нічого поганого не трапиться, якщо ваша безкорислива натура проявить трохи меркантильності. Подбайте про власні матеріальні блага, весь день робіть тільки те, що вам вигідно. А ввечері, для балансу, займіться якою-небудь духовною практикою.

Рак

Можливі конфлікти зі старшими родичами — вам доведеться доводити їм в черговий раз, що ви — самостійна, цілісна особистість. Замість цього астрологи радять просто мінімізувати в цей день спілкування, приділивши більше уваги собі. Читайте книги, запасайтеся їжею для розуму, обмірковуйте важливі життєві рішення.

Лев

Настрій сьогодні підніме друга половинка-чекайте приємних новин або сюрпризу від коханої людини. Корисні для здоров'я і гарного настрою прогулянки на свіжому повітрі, хорошою ідеєю буде присвятити день заняттям спортом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діва

Астрологи побачили, що вам доведеться взяти участь у конкурентній боротьбі. При цьому не відомо, буде вона стосуватися фінансів, посади, житлоплощі або вподобаного людини протилежної статі. У вас високі шанси вийти переможцем, проте ваш підхід не повинен бути банальним. Будьте креативні і наполегливі, і удача вам посміхнеться.

Терези

Можливо, ви не отримаєте бажаного в цей день і будете розчаровані. Проте, ви зможете винести з ситуації цінний досвід і надалі не повторювати своїх помилок — станете мудрішими. Відволіктися від невдачі допоможе душевна компанія друзів.

Скорпіон

У цей день будьте обережні зі шкідливими звичками, зловживання може привести до дуже поганих наслідків. Також 14 серпня ваша сила волі буде на висоті, тому можете сміливо братися за корисні зміни у своєму житті — правильне харчування, спорт, організація процесів праці та відпочинку.

Стрілець

Спонтанне рішення може змінити долю. Життя коштує ризику. Дійте сміливо-в цей день вас чекає хвиля перемог в різних сферах. На любовному фронті проявіть терпіння і розсудливість, будьте поблажливі до примх другої половинки.

Козоріг

Ви надихаєте всіх, хто поруч з вами. Покажіть їм приклад хорошим вчинком. Відмінний день для благодійності та творчості. На роботі можуть запропонувати підвищення.

Водолій

Ваші плани змінить раптовий дзвінок. Щирі наміри принесуть неймовірне щастя. У цей день виправдаються навіть найсміливіші очікування.

Риби

Ви занадто багато вимагаєте від другої половинки. Проявіть ініціативу, підготуйте сюрприз. Також зірки кажуть, що Ви отримаєте багато компліментів. Ваша краса вразить всіх.