Розгін протестів у Білорусі проходить з особливою жорстокістю. ОМОН звірствує, протестувальників б'ють, стріляють по них гумовими кулями, застосовують водомети і сльозогінний газ, були навіть факти застосування вогнепальної зброї. Однак часом звірство ОМОНу і спецназу переходить всі межі. Омонівець вдарив металевим щитом по голові білоруса, який допомагав занурити в автобус медичної служби пораненого протестувальника.

Постраждалого білоруса звуть Роман, він виклав відео з коментарем, яке опублікував Facebook-блогер Борис донеччанин. На відео видно, наскільки сильні пошкодження отримав Роман. На лобі видно серйозне розсічення, все обличчя і тіло потерпілого залито кров'ю. Роман розповів, як стався інцидент. Він побачив лежачу людину з розбитою головою, допомагав погрузити людину в"швидку". Потім підбігли співробітники ОМОНу, і вдарили його важким металевим предметом по голові.

"Це не міліція, це справжні бандити, вони не повинні мати в руках зброю. Вони повинні бути ізольовані від суспільства", заявив Роман.

Нагадаємо, раніше Тарасу Тополі розірвало серце "відступництво"білоруської опозиціонерки Тихановської:"слабка беззахисна жінка".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Тихановська заявила про перемогу на виборах і пообіцяла Лукашенку "початок кінця".

Також Знай.ua писав, що Конкурентка Лукашенка Тихановська в "вигнанні" звернулася до білорусів і попросила" не протестувати": на відео помітили дивні речі.