Дівчина на ім'я Маша покинула улюблену роботу і своє минуле життя в Росії заради нового щастя в Індії. Там вона знайшла любов і підтримку, але те, що вона спостерігала в звичаях країни - її шокувало. Місячні в Індії табуйовані, жінка в цей час вважається нечистою і повинна дотримуватися ряду обмежень. Тим не менш, її нова сім'я, навпаки, дуже підтримує жінок у критичні дні.

Про це вона написала в соціальній мережі Instagram.

"У" ці дні " місце жінки за дверима!

У деяких культурах Індії, під час місячних, на жінку накладається купа обмежень (а може це відпочинок?):

▪️вона їсть окремо від усіх

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

▪️спить окремо від усіх

▪️не готує

▪️у неї свої кухоль, тарілка

▪️іноді навіть чоловік не повинен бачити її і тим більше торкатися до неї

▪️вона не може здійснювати пуджу (молитву).

Все це добре продемонстровано у фільмі "Падмен". Подивитися 🎥

Про ось про такі традиціях Індії я знала і до переїзду і мені було цікаво як в родині НВ до цього ставляться. Чи скрізь це так?

Ні не скрізь.

У їхній родині чоловіки знають коли у жінок місячні і всіляко намагаються допомагати дівчаткам. Вони готові сидіти біля них день безперервно, якщо це допоможе зняти біль.

Чоловік може зателефонувати дружині і запитати коли в цьому місяці будуть місячні, чи потрібні їй будь-які медикаменти?! Брат приїде з іншого кінця міста тільки щоб бути поруч, на випадок якщо щось знадобиться.

Зізнаюся чесно, по початку У мене в голові не вкладалося! Навіщо? Подумаєш, ну болить живіт, випила таблетку і пішла 😂 😅 людей рятувати, борщі варити, гроші заробляти! Всі жінки в усьому світі так живуть і нічого, ніхто не помер!

Очевидно саме тому я потрапила в таку сім'ю! Тільки через те що у мене болить живіт НВ може прийти раніше з роботи. Він може просто лежати і гладити мій живіт. І по початку я це не приймала. Говорила:»та навіщо/не треба приїжджати/все нормально/я випила таблетку". Але хіба це прийняття? Прийняття любові і турботи від коханого чоловіка? Я вирішила що ні і по-тихеньку почала відпускати свою "бабу". Зараз це абсолютно природний процес.

Не скажу що стала чекати "ці дні" як Новий рік або Різдво 😂 але все ж, проходити вони стали куди приємніше.

Всім привіт! Мене звуть Маша і вже 3,5 роки я живу в Індії.

У Росії я залишила квартиру, бізнес, роботу мрії (моєї мрії) і поїхала з одним рюкзаком в подорож, яке в підсумку змінило все моє життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Затримка місячних: ключові причини і коли варто переживати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Це повинна знати кожна жінка: що можна, а що не можна робити при менструації.

Також Знай.uа писав, топ-5 причин займатися сексом під час менструації.