Як заявили в Головному управлінні розвитку та супроводу матеріального забезпечення військових Сил України, в нинішньому році військові стануть володіти в забезпеченні ще деяку кількість свіжих релізів. Це, зокрема, "беруші", кобура і сумочка. Про це заявили в АрмияInform.

Читайте Знай в Google News!

Для кобури був застосований поліамідний стандартний, типу − 1. За даною специфікацією виріб вважається стійким до зносу. Ще тут використано полімерне покриття.

Родзинкою вважається раніше відсутність стегнового кріплення кобури, а зараз його ввели, щоб магазин комфортабельно розміщувався і був щоразу в комплекті нової кобури.

Виріб був підготовлений для використання і лівою, і правою рукою, з урахуванням індивідуальностей людини. А система Molle дозволить прикріпити кобуру куди завгодно під час виконання військових завдань і комфортного транспортування.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Творці повідомили, що тестові перевірки показали, що виріб зручний через платформу і страхувальний канал ніяк не розрізати або порвати. Так як виконаний він зі стійких матеріалів, обшитих поліамідом. Внаслідок цього, знаряддя стане зберігатися в надійній кобурі, як переконують творці.

Беруші, фото: Арміяinform
Беруші, фото: Арміяinform

Для більшої зручності адміністративної сумки був доданий змінний наплічник і змінений її розмір, так як під час тестового носіння офіцерами командного складу і курсантами було виявлено, що не кожен ноутбук зможе поміститися.

Була проведена робота над ергономікою і зручністю, тому з нових рішень — кишені для топографічних карт, канцелярських предметів та інших.

Нові беруші виявляться досить зручними для танкістів або ж інших загонів ЗСУ. З відмінностей з минулою версією виділяється тільки ціна і метод використання, основні функції ж залишилися колишніми. Крім того, продукт чітко відповідає державному стандарту, тому в якості сумніватися не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Бердянську нелюд кинув обридлого малюка під колеса поїзда: "З моста стару мр*зь".

Як повідомляв "Знай.ua", декрет, звільнення, інвалідність і служба в ЗСУ — коли з українців не можуть стягувати штрафи, повний список випадків.

Знай.ua писав, що ЗМІ розшукали новий будинок Разумкова: 500 квадратів і персональні "лежачі поліцейські".