У ніч з 10 на 11 серпня будівлю Рівненського міського суду облили фекаліями. Інцидент стався до початку робочого дня, тому будівлю встигли відмити, і переносити засідання не довелося. Шукати людину, яка влаштувала такий "перфоманс" довго не довелося. Винним виявився місцевий житель, який домагається ексгумації тіла власного батька, пише Рівне Вечірнє.

Проступок скоїв 45-річний житель міста Рівне Олександр Одварко. Це вже не перший випадок, коли він творив непотребства біля будівлі суду. Раніше він просто випорожнився біля входу в суд і приносив пакети з відходами життєдіяльності людей і тварин.

Очевидно, у Олександра Одварко далеко не все гаразд з психікою. Причина його вчинків ще більш дивна.

Одварко домагається ексгумації власного батька. Він вимагає викопати тіло щоб "забрати щось з труни". Нібито це "щось" заважає йому жити. Його справа вже розглядалася в суді, проте суд йому відмовив. Відомо, що Одварко зараз проживає в Києві і працює водієм трамвая.

Варто нагадати, Знай розповідав, що в Запоріжжі виявили банду Шкуродерів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тажке Знай повідомляв, що запорізьких Шкуродерів затримали, а потім відпустили на свободу.

Також Знай повідомляв, що запорізьких Шкуродерів затримали, а потім відпустили на свободу.

Нещодавно Знай передавав, що банда запорізьких Шкуродерів отримала зворотну реакцію і потрапила на місце мучимих тварин.