Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував протести на білоруських підприємствах. Зокрема, він попередив, що страйки можуть дуже негативно позначитися на майбутній роботі підприємств.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву Лукашенко зробив на нараді по роботі будівельної галузі.

Олександр Лукашенко, фото YouTube
Олександр Лукашенко, фото YouTube

"Для початку я, поки живий і не за кордоном, як тут деякі наші шановні "свядомия" розкручують: Президент покинув країну і знаходиться за кордоном. Сьогодні 14-е число, ми з вами зустрічаємося для того, щоб обговорити роботу будівельної галузі", - зазначив глава Білорусі. Олександр Лукашенко

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У сусідні Білорусі досі тривають протести. Зазначається, що у ніч на 14 серпня вперше за п'ять вечорів протестів протестувальників не намагалися розігнати силовики.

Протести почалися 9 серпня після закриття виборчих дільниць, коли на вулиці білоруських міст стали виходити протестувальники. Мітинги продовжилися і в наступні дні. 12 серпня влада Мінська оцінила збиток від заворушень: він склав 500 тис. білоруських рублів. Згодом почалися страйки у низці білоруських підприємств.

Міліція в Білорусі, скріншот відео
Міліція в Білорусі, скріншот відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"