В українському місті Дніпро дитина влаштувала недитячу аварію. Так, хлопчик на квадроциклі жорстко збив з ніг 8-річного велосипедиста, після аварії водій квадроцикла зник з місця ДТП. Потерпілого доставили до найближчої лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих ЗМІ.

Дитячий квадроцикл, скріншот: YouTube
Дитячий квадроцикл, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, до поліції надійшов дзвінок від жінки, яка розповіла, що її 8-річного сина збив 9-річний хлопчик на дитячому квадроциклі. Аварія сталася на вулиці Зорі. Маленький велосипедист отримав травми, а другий учасник ДТП зник з місця інцидента. На місце аварії прибули патрульні. Вони з'ясували, де живе дитина, яка їхала на квадроциклі, і поговорили з його батьками.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Постраждалу дитину доставили до лікарні. За попередньою інформацією, у нього синці і забої, повідомляє прес-служба патрульної поліції. На місці події також працював слідчий з ДТП.

Варто також нагадати нашим читачам, що серйозну аварію за участю білого Nissan і Tesla Model X було зафіксовано на відеореєстраторі - і це дійсно жахливо. Катастрофа сталася в Південному абінгтонському містечку, округ Лакаванна, штат Пенсільванія, і відеореєстратор показує білу Nissan Sentra, що мчить в поле зору і врізається в задню частину моделі Tesla Model X, яка стояла в очікуванні зеленого кольору світлофора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленському "муляло": танкер Delfi в Одесі спробували прибрати, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа, зірку "Дизель шоу" Поплавську увічнили, сльози на очах від втрати неймовірного таланту.

Знай.uа писав, у Дніпрі маршрутка без гальм зім'яла в гармошку два легковики - дитину діставали з купи металу.