В українській столиці сталася моторошна автомобільна аварія. Так, водій синьої Mazda не впорався з керуванням, врізався в інший автомобіль і на повному ходу влетів у будівлю кав'ярні. Відомо, що ДТП сталася на Дніпровській набережній. На місце аварії приїхала карета швидкої допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Київ зараз".

Фото з місця аварії, Telegram-канал "Київ сейчас"
Фото з місця аварії, Telegram-канал "Київ сейчас"

"Машина влетіла в кав'ярню. Зіткнулися два авто на Дніпровській набережній і Княжого затону. Від удару одна машина влетіла в кав'ярню. Водій у реанімації, також травмувала руку продавець у кав'ярні. Відвідувачів там ще не було.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в українському місті Дніпро дитина влаштувала недитячу аварію. Так, хлопчик на квадроциклі жорстко збив з ніг 8-річного велосипедиста, після аварії водій квадроцикла зник з місця ДТП. Потерпілого доставили до найближчої лікарні.

Аварія сталася на вулиці Зорі. Маленький велосипедист отримав травми, а другий учасник ДТП зник. На місце аварії прибули патрульні. Вони з'ясували, де живе дитина, яка їхала на квадроциклі, і поговорили з його батьками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Запоріжжі померла жертва кривавої ДТП - рік чіплялася за життя.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві горе-татко показав, як не треба переходити дорогу - "Вперед, Синку - я за тобою".

Знай.uа писав, у Кирилівці горе-водій Катав дітей верхи на джипі - вбивча розвага.