Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Зеленського не покликали до "дорослих"? Масштабне святкування в Польщі пройшло без українців

15 серпня в Польщі урочисто відзначили 100-річчя з Дня Перемоги у Варшавській битві, яка дозволила молодій республіці відстояти свою незалежність. Незважаючи на те, що на святкування було запрошено іноземних гостей, президента України Володимира Зеленського там не було, хоча українські війська зіграли ключову роль в ході боїв.

Чак Норріс, скріншот: YouTube
Чак Норріс, скріншот: YouTube

Чак Норріс пообіцяв Лукашенку море сліз: "Я змушу тебе..."

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомий американський актор, зірка Голлівуду Чак Норріс записав відеозвернення до білоруського президента Олександра Лукашенка, якого нещодавно оголосили переможцем на президентських виборах у Білорусі.

Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС
Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС

Пожежі в Чорнобилі виявилися продуманою диверсією: опубліковано знімки з космосу

У квітні 2020 року сталися масштабні пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області. З'явилася інформація, що лихо не було випадковим. Це була ретельно спланована диверсія проти Києва, впевнений керівник інформаційно-аналітичного центру Національного центру управління та випробувань космічних засобів ігор Брухно. Про це повідомляють інформаційне агентство Apsi і Telegram-канал "Х.К.".

Володимир Зеленський, фото Youtube
Володимир Зеленський, фото Youtube

Від Зеленського вимагають змінити гімн України: "Це знущання"

Гімн України неодноразово викликав гострі соціальні дискусії. На думку деяких українців, його слова і сенс застаріли, інші ж відзначають неймовірну важливість цього державного символу. Особливо часто зміни гімну пропонуються в петиціях до Президента України, і днями громадськості було запропоновано новий документ для підписання.

Ринок, скріншот: YouTube
Ринок, скріншот: YouTube

Іноземні фрукти заполонили Україну: сотні тисяч тонн на мільйони доларів

В Україні майже на чверть зріс імпорт фруктів. Найбільшими за вартістю поставок з-за кордону в структурі імпорту агропродовольчої продукції залишилися плоди і горіхи - в основному, цитрусові, банани, інші екзотичні фрукти. Про це повідомляє Telegram-канал "Народний Ревізор".