Для шанувальників віртуальний вихід Меган Маркл не став сюрпризом. Ще близько тижня тому було оголошено, що герцогиня візьме участь у саміті The19. Відомо, що саміт The19 було створено некомерційною новинною організацією, спрямованою на рівноправність жінок в політиці та політичній журналістиці.

Читайте Знай в Google News!

Меган Маркл стала хедлайнером події і завершила п'ятиденний марафон у відеоінтерв'ю.

Меган Маркл, скріншот: YouTube
Меган Маркл, скріншот: YouTube

Виглядає дружина Гаррі просто фантастично. Ключову роль в образі Меган зіграла укладка — дуже довге і густе волосся герцогині було розпущено і укладено в елегантні локони. Гіпнотичний ефект м'якої хвилі. Для важливої віртуальної появи вона обрала монотонний шовковий топ Hugo Boss персикового відтінку з глухою лінією декольте.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За задумом Меган повинна була виступати в амплуа інтерв'юера, але дивно очікувати від герцогині "тільки питань" на цьому етапі життя. Тому в підсумку це було більше схоже на підбадьорюючу двосторонню бесіду. Ключовими темами розмови стала боротьба обох за голоси жінок, особливо в цей дуже напружений час пандемії, расова обізнаність і президентська кампанія.

"Люди жадають змін, - сказала Меган. - Люди ставлять під сумнів системи, в які ми завжди вірили". Обговорюючи, як Патріархат у ЗМІ має сьогодні довгострокові наслідки. "Тільки заголовок, тільки клікбейт накладають відбиток", - сказала вона, явно розмірковуючи про труднощі свого власного життя. І додала, що вони з чоловіком, принцом Гаррі, обговорювали, як багато "токсичності" в такому підході.

В іншому місці під час бесіди, яка тривала близько 25 хвилин, Меган говорила про важливість голосування і про те, скільки людей боролися за це право. (Вона зазначила, що її чоловік ніколи в житті не міг голосувати.)

Заокеанська королівська особа додала, що залишилася жити в Сполучених Штатах вперше за 10 років і бачити "нинішній стан справ" було "руйнівно". Але швидко додала, що немає лиха без добра - мирні протести після смерті Джорджа Флойда і те, як люди визнають свою роль в увічненні упередженості, надихнули її. "Від почуття смутку це стало абсолютним натхненням, тому що я бачу, що світ змінюється, — зазначила вона, перш ніж завершити. - Добре бути вдома".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і принц Гаррі заплатили $15 млн російському банкіру заради нового життя.

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "Криза правди".

Знай.uа писав, "Немає нічого страшнішого, ніж втратити дитину": Мілла Йовович неспроста поділилася фотографією з донькою.