Ведучі телешоу "У кого більше" на Новому каналі Ольга Манько і Максим Узол вирушили в Херсонську область на пошуки скарбів.

Про це "Знай.иа" розповіла прес-служба Нового каналу.

Подружжя-телеведучі для свого YouTube-каналу "КАМОН" відправилося розвінчувати міфи про те, що в Україні нікуди подорожувати. Зірки створили свій топ - 3 захоплюючих місць в Херсонській області.

1. Виноробне господарство Трубецького

Південь Франції на півдні України. Місце з захоплюючою історією, яку можуть розповісти на екскурсії. А виноробня заслуговує на окрему увагу-дегустація вишуканих вин входить у вартість екскрсії - 350 грн.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2. Асканія Нова

Про цей заповідник чули майже всі українці, і побувати там варто як мінімум один раз в житті. Одне з 7 чудес України і найбільший степовий заповідник в Європі. Тут проводять екскурсії та фотосафарі на машинах: побачити на відстані витягнутої руки і сфотографувати можна більше тисячі тварин і птахів. Але відвідати заповідник заради Сафарі через пожежонебезпеку періоду поки не можна.

3. Рожеве озеро

Неймовірної краси місце в 20-ти хвилинах їзди від Генічеська. Незвичайну забарвлення воді надають водорості. Раніше тут функціонувало велике Соляне виробництво, але зараз воно призупинене. Саме туди пролягав легендарний "Чумацький шлях".

Більше - на ютуб-каналі подружжя "КАМОН".

Нагадаємо, раніше "Кайфуй і думай про мене": Дантес опублікував пікантне відео... для чоловіків...

Як повідомляв портал " Знай.ua", Бджілка Гросу повернулася до Києва і сховалася від світу в секретному місці.

Також " Знай.ua" писав, що Остапчук накинувся на дітище Зеленського, "Квартал 95" став примітивним - "готую свій".