У Хмельницькому 23-річний юнак спробував підзаробити незаконним способом, крадучи гроші з карток українців. Для цього він придбав спеціальне обладнання і навіть влаштувався касиром у супермаркеті - щоб отримати доступ до платіжних карток покупців.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання Сегодня.

За даними поліції, підозрюваний відволікав увагу покупців, копіював і зберігав інформацію спеціальним пристроєм. Далі він записував її на окремі пластикові карти, створюючи таким чином дублікат існуючої. Але для зняття чужих грошей цього було недостатньо - потрібно було ввести ще PIN-код.

"Його він підглядав, коли покупець розраховувався карткою за продукти. Після того, як вся необхідна інформація була у нього в наявності, він знімав гроші в банкоматах", - стверджують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Своїм промислом хлопець займався близько місяця, однак урешті-решт його схопили працівники поліції.

Якщо провину затриманого доведуть у суді, то йому загрожує до 5 років в'язниці. На жаль, повернути гроші постраждалим навряд чи вдасться. Можливо, буде конфіскація майна після вирішення всіх судових інстанцій, якщо хтось із потерпілих наполягатиме на відшкодуванні шкоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У столичній підземці запустили спецпотяг - бореться з шахраями, як Бетмен.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тернополянин попався на нахабній схемі, орудували по всій Україні: "Хто хоче стати жебраком?"

Також Знай.ua писав, що Запорізьким пенсіонерам не дають спокою цинічні шахраї, стара схема працює безвідмовно - " Ваша дочка в біді".