Зморшки - природний наслідок старіння або ж просто свідчення прожитого. Разом із тим нам хочеться обдурити час і подовше залишатись із пружною і підтягнутою шкірою. На радість, не обов'язково витрачати великі гроші на професійні засоби - домашні маски також стануть у великій нагоді.

Читайте Знай в Google News!

Вам знадобиться:

  • Зелений чай, перетертий у порошок - 1 ст.л.
  • Какао-порошок - 0,5 ст.л.
  • Рідкий мед - 1 ч.л.
  • Вода

Хід приготування:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Порошок з чаю (можете не перетирати самотужки, а взяти з чайного пакетика) змішайте з какао-порошком. Залийте окропом, щоб отримати густу кашу.

Після охолодження “каші” додайте мед. Якщо суміш вийшла загуста - додайте будь-якої олію або ще трішки води.

Якщо хочете, щоб маска мала приємний аромат - додайте краплю улюбленої ефірної олії.

Все змішайте.

Нанесіть на очищену трохи вологу шкіру. Тримайте 20 хвилин.

Змийте водою.

Задля отримання результату робіть маску раз на 3-4 дні протягом двох місяців.

Задля підтримання результату - можна робити маску раз на тиждень.

Після вмивання нанесіть свій звичайний крем для обличчя.

Центральні елементи цієї маски - чай і какао-порошок. Вони мають здатність тонізувати шкіру настільки, що шкіра стає пружною, трохи розгладжує зморшки. Можна додати вершків або йогурт, якщо ви хочете додатково розм'якшити шкіру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Косметичні маски для обличчя перетворюють в монстрів

Як повідомляв портал Знай.ua, Як застосувати алое для краси і здоров'я

Також Знай.ua писав, що Мінус 5 років за два тижні - проста домашня маска для обличчя з секретного інгредієнта.